Back to All Events

Naisenergiaa - Naistenpäivä Puotilassa

Naistenpäivänä Puotila Vaajakoski tarjoaa aivan uusia elämyksiä! 

Päivä avataan oravasaarelaisen taiteilijan, Mira Heinosen taidennäyttelyllä. Heinosen ensimmäisestä näyttelystä on kulunut tänä vuonna 20 vuotta. 

Klo 14-18 Kukkapuodin pop up-pajassa pääset tekemään oman kukka-asetelman. Asetelman hinta on 15€, sisältäen kukat sekä astian. Voit saapua sinulle sopivana ajankohtana tekemään oman asetelmasi tai varata ajan s-postitse puoti@puotilavaajakoski.com (rajallinen määrä)

Olemme mukana myös tärkeän asian äärellä, kun saamme putiikille Pussykka tuotteet myyntiin. Tuotteiden tuotosta 25% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen parantamaan naisten asemaa. Tänä vuonna kohteena on Solidaarisuus silpomaton-hanke. 

”Tiesitkö, että arviolta noin 200 miljoonaa tyttöä ja naista elävät silvottuna? 
...200 miljoonaa...
Tyttöjen sukupuolielinten silpominen on ikivänha perinne, jonka uskotaan olevan hyväksi tytölle, vahvistavan häntä ja saattamaan hänet naisellisuuteen. Näin hänet pidetään avioliittokelpoisena. Silpominen aiheuttaa lukuisia psyykkisiä, emotionaalisia ja fyysisiä terveyshaittoja ja voi pahimmillaan johtaa tytön kuolemaan. Näitä terveydellisiä haittoja ei kuitenkaan osata liittää silpomiseen, vaan nähdään ne osana jokaisen naisen elämää.

Suomalainen Solidaarisuus-järjestö on parantanut naisten asemaa ja toimeentuloa jo vuosikymmenten ajan. Solidaarisuus toimii tällä hetkellä kolmessa eri maassa missä apua todella tarvitaan; Nicaraguassa, Somalimaassa ja Keniassa. Naisiin kohdistuva väkivalta lisää eriarvoisuutta ja jarruttaa kehitystä - kaikkialla maailmassa. Solidaarisuus rakentaa maailmaa, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta eikä kukaan elä köyhyydessä.”


Tervetuloa! Yhdessä - enemmän <3

Later Event: March 9
Teetä ja lakridsia