Back to All Events

Bullet Journal - Bujoilun salat!

  • Puotila Vaajakoski Vaajakoskentie 127 40800 Vaajakoski (map)

Bujoilun salat aukeavat Puotilassa!

Tervetuloa tutustumaan ihanaan bujoilun maailmaan!

Oletko koskaan kuullut bullet journalista, eli bujoilusta? Tule Puotilan ihanaan bujoilu-workshoppiin kuulemaan kuinka saat tehtyä itsellesi kauniin ja juuri sinun tarpeitasi palvelevan kalenterin/muistikirjan. Parasta bujoilussa on, että kun sen kerran aloittaa, sitä voi jatkaa koska tahansa ja missä tilanteessa tahansa. Aina löytyy aukeama, jolle voit alkaa työstämään ajatuksiasi. Olivatpa ne kouluun, työhön tai vapaa-aikaan liittyviä. Lisäksi löydät bujostasi aina helposti tärkeimmät tehtäväsi sekä kuukausittaisen, viikottaisen sekä päivittäisen kalenterin.

Bujoilun lähtökohta on pistekirja/vihko. Mikäli sinulla löytyy oma pistevihko, ota se mukaan. Myös tavallisella ruutuvihkolla pärjää. Kaikki muu materiaali kuuluu workshopin hintaan; tarrat, koristeet, teipit, nauhat.. saat lainata ja kokeilla myös erilaisia kyniä.

——————————————-

Aika: keskiviikko 23.1. klo 17.00 - 19.00

Workshopin hinta: 15€ (sisältää opetuksen, sekä välineet pois lukien pistevihko.)

Ilmoittautuminen: puoti@puotilavaajakoski.com

Tervetuloa bujoilemaan!

Puotilan väki.

Earlier Event: January 11
AVAJAISET 1
Later Event: January 29
NOSH woman SS19 @ Puotila Vaajakoski