Puotila_logo_web.jpg
 

THE STORY

Täältä voit lukea tarinan Puotilan takaa.

Vuosia sitten, aikana ennen lapsia, suunnittelimme yhdessä siskoni kanssa oman putiikin perustamista. Ajattelimme, että jo poismennyt isäpuolemme tekisi sinne puisia lasten huonekaluja, äiti leipoisi ja me myisimme kauniita sisustutuotteita. Teimme liiketoimintasuunnitelman, mutta lopulta sen aika ei kuitenkaan ollut vielä silloin.

Ensimmäisen lapsen saamisen jälkeen arvomaailma muuttui. Huomio alkoi kiinnittymään enemmän ekologisiin ja eettisiin vaihtoehtoihin. Oli vuosi 2008. Riikka aloitti sivutoimisena yrittäjänä vuoden 2009 alussa eettisesti tuotettujen lasten- ja naistenvaatteiden parissa.

Vuodet vierivät eteen päin. Kun Riikka odotti viidettä lastaan, oli jälleen liiketoimintasuunnitelman esiin ottamisen aika. Elettiin vuotta 2016. Uudesta suunnitelmasta muokkautui vielä enemmän hänen näköisensä. Vaikea raskausaika sai kuitenkin jälleen siirtämään tuon pitkään haudotun suunnitelman takaisin pöytälaatikkoon.

Hiljalleen vuoden 2018 aikana palaset alkoivat loksahtelemaan kohdilllen ja uusia ovia aukesi. Aika tuntui olevan sopiva - meille kaikille. Pitkään suunniteltu matka pääsi viimein alkamaan.

Kiitos kun luit palan tarinaamme, puodilla nähdään!

- Riikka
.